Contact

AlgizOerkracht Atelier

Ilse Bunnik

Wethouder Venteweg 160

2805 JT Gouda

info@wolschatten.nl

KVK nummer: 71740392

BTWnummer: NL001628739B62

Website: www.wolschatten.nl

 

Het bestelproces:

Je bestelt wat je graag wilt hebben en vult je gegevens in.

Als je het hele bestelproces hebt afgerond krijg je via de mail een factuur, kijk eventueel even in je spambox

Op de factuur staan de overmaakgegevens en het totaalbedrag.

Let op! Doordat ik vanaf 1 januari 2021 ben vrijgesteld van BTW op grond van de kleine ondernemersregeling zal er geen BTW op de facturen berekend worden.

Maak het het bedrag over o.v.v. het factuurnummer.

Zodra het bedrag bijgeschreven is op de rekening wordt je bestelling ingepakt, ik gebruik als het kan gerecyclede doosjes 😊

 

De pakketjes worden verzonden op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, via Post NL.

Denk aan de verzendtijd, die kan nogal langer zijn dan de aangegeven levertijden!

Op maandag, zaterdag en zondag verzend ik geen pakketjes.

 

Je bestelling ophalen is ook mogelijk, dit kun je aangeven bij opmerkingen bij je bestelling.

Let op dat je dan geen verzendmogelijkheden aanklikt.

Als de betaling ontvangen is, maak ik een afhaalafspraak met je.

 

Heb je vragen over jouw bestelling, wil je iets speciaals laten maken of zou je mijn producten graag in jouw winkel hebben?

Neem dan contact met mij op via de mail of vul het contactformulier in.

Liefs Ilse, Wolschatten

 

Moeder Aarde

 

 

Terug naar de site van mijn atelier

 

Vernieuwen
Algemene voorwaarden:

Algemene leveringsvoorwaarden

Prijzen.
De genoemde prijzen zijn in euro`s en hebben geen BTW vanwege de Kleine Ondernemersregeling die ik per 1 januari 2021 heb.

AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren.
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd tenzij partijen uitdrukkelijk zijn overeengekomen dat de prijs afhangt van variabele factoren als arbeid, grondstofprijs dan wel andere factoren.
In voorkomend geval is de consument, indien deze prijsverhoging binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst plaatsvindt en AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, nog geen kosten heeft gemaakt, gerechtigd de overeenkomst te ontbinden.

Indien tussen AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, en de consument een overeenkomst is gesloten
tot het ontwerpen en vervaardigen van een bepaald object en de consument om hem moverende redenen, inclusief een verhoging van de prijs, nadat het ontwerp gereed is, niet langer wenst dat AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, overgaat tot de vervaardiging, is de consument gerechtigd de overeenkomst tussen partijen eenzijdig te ontbinden. De consument dient dan echter wel de tot op dat moment door AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, gemaakte kosten, daaronder begrepen de kosten van het ontwerp, te voldoen.
De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn zonder BTW ( KOR regeling) en exclusief overige (verzend)kosten, tenzij uitdrukkelijk tussen partijen anders is overeengekomen.

Bestelgegevens.
De bestellingen die je via de website van AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, plaatst worden in principe via de website en de mail verwerkt. Je ontvangt automatisch een overzicht van de bestelling via de mail met de daarbij horende factuur inclusief de verzendkosten. Deze moet voor de verzending van de producten overgemaakt zijn.

Betalingen.
De betaling dient voor de verzending te worden overgemaakt. Het verschuldigde bedrag, inclusief verzendkosten kunnen overgemaakt worden naar
AlgizOerkracht Atelier, NL71KNAB0257409661
Vermeld op de overschrijving uw ordernummer!
Na ontvangst van uw betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.
Let op ik verzend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag!
Kom je de bestelling ophalen, dan kan je of het bedrag vooraf overmaken of contant betalen, dit kun je aangeven in het opmerkingen vak tijdens de bestelling in mijn webwinkel.

Bij koop via internet heeft AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, het recht de consument tot vooruitbetaling van ten hoogste 50 procent van de prijs te verplichten.
Tenzij partijen uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen vindt betaling of een deelbetaling plaats binnen 14 dagen nadat de overeenkomst tot stand is gekomen. De betaling geschiedt contant, door middel van elektronische betaling (betaalverzoek/tikkie, dan wel door middel van girale betaling op een nader door AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, aan te wijzen rekening. De consument is niet gerechtigd om zonder toestemming van de onderneming over te gaan tot verrekening.

Indien de consument niet tijdig aan zijn betalingsverplichting(en) voldoet, is deze, nadat hij door AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, is gewezen op de te late betaling en AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, de consument een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan zijn betalingsverplichtingen
te voldoen, na het uitblijven van betaling binnen deze 14-dagen-termijn, over het nog verschuldigde bedrag dewettelijke rente verschuldigd en is AlgizOerkracht Atelier, Ilse bunnik, gerechtigd de door haar
gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening te brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal:
15% over openstaande bedragen tot € 2.500,-; 10% over de daaropvolgende € 2.500,- en 5% over de volgende € 5.000,- met een minimum van € 40,-.

Verzendtarief.
Verzending van brieven en pakketpost vinden plaats via Postnl. Wij rekenen de werkelijke verzendkosten aan je door. De verzending vindt plaats op basis van de dan geldende tarieven voor brievenbuspost / pakketpost.

Uiteraard is het ook mogelijk de bestelling af te halen in Gouda.

Persoonlijke gegevens.
De gegevens zullen niet voor andere doeleinden dan het versturen van de bestelling worden gebruikt. AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, is niet aansprakelijk voor verkeerde en/of vertraagde leveringen doordat je verkeerde adresgegevens hebt ingevuld.

Retour.
Voldoet de bestelling niet aan de geplaatste order, dan dien je binnen een week via de mail contact met AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, op te nemen. Je kunt de artikelen alleen na overleg terugsturen. De teruggestuurde artikelen worden alleen gecrediteerd als ze in dezelfde staat door AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik worden ontvangen, als ze door AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, zijn verstuurd en voldoende gefrankeerd zijn.
Het gecrediteerde bedrag zal nooit hoger zijn dan de gefactureerde bedragen. De verzendkosten krijgt u niet geretourneerd. Voor administratieve handelingen kan er maximaal 10% van het factuur bedrag ingehouden worden.
Uiteraard zal AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, alles doen om problemen te voorkomen en bij eventuele problemen naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken.

Kleurechtheid.
De kleuren van de getoonde artikelen kunnen door de instellingen van de verschillende beeldschermen enigszins afwijken. AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, probeert de kleuren zo getrouw mogelijk weer te geven. Lichte kleurafwijkingen kunnen dus voorkomen.

AANVULLENDE VOORWAARDEN WORKSHOPS

Inschrijven
Zodra je hebt ingeschreven via de webwinkel, ontvang je een automatische bevestiging. Dat is nog geen definitieve bevestiging. Die ontvang je later, als zeker is dat de workshop doorgaat.

Een workshop of cursus gaat door als het benodigde minimum aantal deelnemers is bereikt. Dit aantal kan per workshop of cursus verschillen. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week voor aanvang van de workshop of cursus, bericht dat het minimum aantal is bereikt en de workshop of cursus doorgaat, of dat er onvoldoende deelnemers zijn en de workshop of cursus daarom wordt geannuleerd.

Aanmeldingen worden verwerkt en toegekend in volgorde van binnenkomst.

Als je met meerdere mensen wilt inschrijven, vermeld dan ook de namen en e-mailadressen van deze deelnemers bij de opmerkingen bij je bestelling.

Te allen tijde geldt: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Dan is jou plaats in de workshop gereserveerd. Betaling kun je direct na bestelling in de webwinkel in orde maken. In de bevestigingsmail die je ontvangt zit ook een factuur.
Reserveer altijd met order/factuurnummer!


Annulering
Workshops worden vooruit betaald met een aanbetaling of het hele workshop bedrag, tenzij anders afgesproken.

Annuleren tot 48 uur voor aanvang : € 10,00 reserveringskosten

nb: Kosteloze annulering is alleen mogelijk als er iemand anders in jouw plaats kan komen.

Als er te weinig inschrijvingen zijn, of als het maximum aantal deelnemers reeds is bereikt op het moment dat je inschrijft, storten we het eventueel reeds betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk terug op je rekening. Of ik kijk samen met jou naar een andere optie.

Als een workshop geen doorgaan kan vinden vanwege overmacht door weersomstandigheden of op last van autoriteiten of overheid, krijg je een tegoedcode om de workshop op een ander moment te volgen. Dit tegoed is een jaar geldig en is te besteden voor alle workshops in het programma. In geval van overmacht wordt het cursusgeld niet teruggestort.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Op de pagina over de workshop waarvoor je inschrijft, staat vermeld wat is inbegrepen bij de prijs. In ieder geval zijn koffie en/of thee en iets lekkers daarbij altijd inbegrepen.
Bij vrijwel alle workshops zijn voldoende materialen inbegrepen om de techniek van de betreffende workshop te leren. Soms stel ik aan dat werkstuk een maximale grootte of gewicht, ook om te voorkomen dat je er te lang mee bezig bent. Maak je meer of grotere werkstukken, dan breng ik het daarvoor gebruikte extra materiaal apart in rekening. Indien de materialen niet zijn inbegrepen bij de prijs, staat dat vermeld.

Materialen die niet zijn inbegrepen bij de cursusprijs kan je zelf meenemen of je kunt deze aanschaffen bij AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik, tijdens de workshop. Als je zelf materialen moet meenemen, ontvang je vooraf een lijstje van benodigdheden.

Er wordt van de deelnemers verwacht dat de aangegeven veiligheidsvoorschriften in het atelier in acht worden genomen. Deelname is op eigen risico.

AlgizOerkracht Atelier, Ilse Bunnik
18-02-2023, Gouda(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2022 - 2024 Wolschatten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel